Jak skloubit studium či práci s cestováním? Nejen o tom v rozhovoru s Michaelou Bobkovou!

Do podcastového studia zavanul příliv jarního vánku a s ním chuť poznávat nové a posouvat se vpřed.  Desátý díl podcastu ScienceTalks je tu, a s ním pohodové povídání o tom, jak skloubit studium či práci s cestováním! Jaké možnosti se nabízejí přímo na Přírodovědecké fakultě, co to obnáší, v čem je to obohacující – to a mnohem více, nám prozradila referentka oddělení pro vědu a zahraniční záležitosti Ing. Michaela Bobková.

Náš podcast si můžete pustit třeba na cestách do práce nebo do školy místo poslechu rádia či hudby na platformách Spotify a SoundCloud. Kdo by si chtěl dopřát podcast i s obrazem, může později navštívit náš YouTube kanál.

Michaela Bobková za 11 let své praxe v pozici fakultní koordinátorky pomohla realizovat mnoho studijních pobytů a pracovních stáží, a to nejen v rámci programu Erasmus. Její role je klíčová pro fungování a rozvíjení mobility v rámci fakulty, ať už se jedná o uzavírání nových smluv se zahraničními institucemi, udržování těch stávajících, nebo podporu poskytovanou všem vyjíždějícím či přijíždějícím studentům a zaměstnancům.

#scienceUJEP